Software onderhoud

V. Bestaat er een helpdesk?
A. Er is een Helpdesk. Deze is dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Tijdens weekenden en op officiŽle feestdagen is deze gesloten. U kunt natuurlijk altijd een e-mailbericht sturen.


V. Zijn er kosten verbonden aan de helpdesk ondersteuning?
A. Als u een KiDa huurt is dit inclusief een Software Ondersteunings Contract (SOC). Als u KiDa koopt kunt u een Software Ondersteunings Contract (SOC) afsluiten. Een SOC geeft u het recht gratis gebruikt  te maken van de Helpdesk. Heeft u geen SOC kunt u ook de Helpdesk bellen. Voor deze ondersteuning sturen wij u echter een factuur.


V. Komen er nieuwe versies (updates) van KiDa?
A. Wij werken constant aan de verbetering en uitbreiding van KiDa. Dit doen wij graag met uw hulp. U kunt ons voorstellen en suggesties doen voor uitbreidingen van KiDa. Deze nemen wij mee in een volgende nieuwe versie.Relaties met een SOC krijgen alle nieuwe versies van KiDa gratis. KiDa software versies die uitgebracht zijn vanaf eind 2012 hebben de optie om vanuit KiDa te controleren of er een nieuwe versie voorhanden is. Deze kunt u dan downloaden en zal automatisch uw huidige versie bijwerken.


V. Hoe wordt KiDa geÔnstalleerd?
A. Wij installeren KiDa bij u op de computer. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.


V. Wordt er training geven?
A. Na installatie van KiDa (in overleg met u) worden er 4 uren training gegeven; 2 uren direct bij installatie en 2 uren in overleg met u. Tijdens deze training wordt u wegwijs gemaakt in KiDa en gaan wij met u "stap voor stap" de noodzakelijke data invullen. Op deze manier is de start met KiDa voor u probleemloos. Het aantal mensen die deel willen nemen aan zo'n training is niet gelimiteerd.


V. Kan er extra training gegeven worden?
A. Er bestaat een mogelijkheid extra training te krijgen. Dit gaat steeds per 4 uren en wordt apart berekend tegen een uurprijs van € 80,-- per uur. (alle prijzen zijn exclusief b.t.w.) Deze trainingen kunnen naar keuze op locatie of bij Logicon database systems in Goor gegeven worden.